fbpx

Titik pengenalan utama yang tidak dijangka bagi jenama yang paling terkenal LOUIS VUITTON! | JEWEL CAFÉ Singapore

Date published: March 8, 2021

Titik pengenalan utama yang tidak dijangka bagi jenama yang paling terkenal LOUIS VUITTON! | JEWEL CAFÉ Singapore


women

Apakah jenama yang akan dibincangkan hari ini?


women

Hari ini kita akan membincangkan mengenai jenama terkenal Louis Vuitton.


women

Saya sebenarnya mempunya beg LV yang tidak digunakan lagi.


women

Oh kalau begitu, awak boleh ke Kedai Kitar Semula JEWEL CAFÉ !


Barang kemas, Kedai Kitar Semula Emas JEWEL CAFÉ > Penilaian Beg Tangan dan Dompet > Jenama yang paling terkenal LOUIS VUITTON, titik pengenalan yang tidak dijangka!

Titik pengenalan utama yang tidak dijangka bagi jenama paling terkenal LOUIS VUITTON!

Pada dasarnya, jenama yang paling banyak dikitar semula di kedai kitar semula adalah jenama LOUIS VUITTON. Ia adalah jenama terkenal dan popular, jadi jenama yang paling terkenal di pasaran kitar semula terpakai adalah LOUIS VUITTON. Walau bagaimanapun, sebahagian besar harga kitar semula bergantung kepada keadaannya. Kali ini kami memperkenalkan apa yang harus diberi perhatian untuk mengitar semula beg tangan dan dompet LOUIS VUITTON.

Keadaan LOUIS VUITTON akan mempengaruhi harga kitar semula!

LOUIS VUITTON sangat berbeza dengan jenama lain mengikut keadaan produk. Sebab utamanya adalah kerana ia mempunyai peredaran yang besar, terdapat banyak orang yang ingin menjual, dan ada lebih banyak pembekal daripada permintaan, jadi jika produk tersebut tidak dalam keadaan baik, produk itu tidak dapat dipulihkan dengan harga yang tinggi. Terutama Monogram (corak coklat), perbezaan harganya agak besar, komoditi yang sama dalam keadaan berbeza berpeluang mempunyai perbezaan puluhan kali.

Oleh kerana LOUIS VUITTON kebanyakannya adalah produk kulit, jika ia mempunyai noda, acuan dan kelembapan, dan lain-lain, ia akan mempengaruhi keadaannya dengan mudah.

“Keindahan dalamannya” lebih cenderung mempengaruhi harga daripada “kecantikan luaran”!

Aksesori, beg habuk, kotak asal, dan lain-lain juga akan mempengaruhi harga kitar semula, tetapi yang paling penting adalah kesan kotoran untuk menentukan harga kitar semula.

Pertama sekali, dari luaran mudah dikenali, dapat dinilai keadaannya dari segi sudut beg, kesan kotoran dan pudar.

Selain menilai keadaan luaran, ia juga perlu dinilai keadaan dalamam. Kotoran di permukaan mudah dikendalikan, jadi apa yang sukar ditangani? Ia adalah bahagian dalam; kotoran di bahagian dalam adalah berbeza.

Keadaan produk kulit LOUIS VUITTON yang paling biasa adalah lekatan. Fenomena ini kebanyakannya berkaitan dengan penggunaan yang jarang berlaku. Cuaca yang teruk akan menyebabkan kulit berubah warna dan melekit, dan keadaan terburuk mungkin tidak dapat digunakan lagi sehingga ia melekit dan ini adalah kesan terbesar pada harga kitar semula.

Apabila tidak ada apa-apa di dalam beg tangan, kelembapan akan menyebabkan kulit bag tersebut merosot, dan kulit di kedua-dua sisinya akan melekit bersama. Sekiranya keadaan berlanjutan, kulit akan terkelupas dan dalam keadaan serius ia akan menjadi berkulat.

Sekiranya beg tangan dan dompet mempunyai keadaan yang sama seperti di atas, mereka juga akan dijangkiti ketika berada di tempat dan kehilangan fungsi mereka sendiri, yang lebih berbahaya daripada noda permukaan, jadi harga kitar semula mempunyai kesan yang lebih besar. Sekiranya LOUIS VUITTON kelihatan baru tetapi bahagian dalamnya berubah warna dan berbau tidak sedap. Dalam kes ini, saya minta maaf, kedai kitar semula tidak akan mengitar semula dengan harga yang tinggi. Pada masa ini, apabila pelanggan mengetahui bahawa harga kitar semula rendah, mereka juga akan kecewa.

Bahagian yang tidak boleh diabaikan jika inign berada dalam keadaan yang baik

Penampilan barang terpakai adalah penting. Jika ingin dijual pada harga yang tinggi, bersihakan kekotoran dipermukaan sekerap mungkin setiap hari.

Tetapi bahagian dalam sekali melekat, ia tidak dapat dibaikpulih. Ini adalah nasihat kami, walaupun ianya perit. Untuk mengelakkan ianya melekat, penjagaan harian perlu diambil dan produk tahan kelembapan perlu disimpan ditempat yang mempunyai kelembapan yang tinggi. Sebaliknya, ia harus lebih terdedah kepada udara di tempat kering.

Walaupun gaya yang sama selain Mongoram, perbezaan harga seperti Damier dan Multicolor tidak akan terlalu besar tanpa peredaran yang besar, tetapi penilaian dalaman juga tetap sama.

Jika beg tangan berjenama “jarang digunakan” dan “digunakan dengan berhati-hati” sama sekali berbeza. Jadi pastikan ianya terjaga rapi dan sentiasa dalam keadaan yang baik.


women

Saya mengetahui lebih banyak fakta menarik di sini.


women

Ya, itu benar, anda juga boleh mendapatkan maklumat lanjut tentang fakta barangan mewah lain di sini


women

Oh ok! Terima kasih banyak-banyak.


women

Sama-sama


For expensive purchase of Luxury items,
leave it to Jewel Cafe!

Jewel Cafe ranks
No 1 in customer service satisfaction

  • Shockingly high prices thanks to our international and domestic distribution network!
  • Largest business in the industry with over 250 outlets!
  • Free jewelry cleaning service that has been enjoyed by many!
  • No cancellation fee regardless of mode of purchase!
This article has also been read!

Find a JEWEL CAFÉ store near you

We have female staff with a vast amount of product knowledge and a speedy assessment process that takes as little as 10 minutes from the time you come to the store to payment! If you are interested in a quick assessment and consultation, we recommend visiting our store!

Search Shop
Find a store near you.